01

Ontwikkeling

Na het ontstaan van een briljant idee, grote inspiratie of goed ontwerp blijkt vaak dat hele precieze fijnmechanische onderdelen nodig zijn. Die moeten ontwikkeld worden. Gelukkig werken bij Jansen Precision Technology de specialisten die weten welke grote rol die kleine onderdelen spelen. Samen met uw ontwikkelafdeling maken we een optimaal ontwerp. We selecteren materialen en houden rekening met een naadloze aansluiting op de latere productie. Zullen we samen die eerste stap zetten?

02

Prototype

Meten is weten en zien is geloven. Oftewel, met een prototype van het ontwerp controleren we of de theorie in de praktijk gaat werken. Bij het prototype voor fijnmechanische delen gaan wij verder dan de bouw alleen. Wanneer nodig ontwerpen en bouwen we zelfs ons eigen gereedschap om het prototype te ontwikkelen en maken. Het spreekt voor zich dat wij samen met u tegelijk onderzoeken of het ontwerp effectief en tegen acceptabele kosten in serie te produceren is. Weten hoe dat werkt? Laten we kennismaken.

03

Productie

Ook bij productie van kleine series zijn duurzaamheid, kosten en levertijd belangrijk. Maar minstens zo belangrijk zijn gelijkheid en de kleinst mogelijke maatafwijking. Bij elk product in elke serie en keer op keer. De gepassioneerde specialisten van Jansen Precision Technology maken dat waar. Onze geconditioneerde productielocatie en de productie onder strenge ISO certificering garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit met de kleinste maatafwijking in de markt. Wilt u met eigen ogen zien hoe dat werkt? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze locatie.