Inspiratie

Laat u inspireren door voorbeelden uit de wereld van het hele kleine en fijne. Blader of zoek op een specifieke toepassing, materiaal of bewerkingstechniek. Niet gevonden wat u zocht? Of juist zo geïnspireerd dat u meer wilt zien? Neem dan contact met ons op.

Klantverhaal

“Het is niet mogelijk dat slechts één individu of één bedrijf echte innovatie, in het bijzonder de hightech innovatie, kan doorvoeren. Om succesvol te kunnen zijn vraagt echte innovatie om een degelijk partner-2-partner samenwerking. Team JPT heeft de afgelopen maanden intensief samengewerkt met Microscopy Solutions. Als gevolg van samenwerking, co-ontwerp en hightech productie van zeer kleine metalen delen ziet binnenkort een nieuwe oplossing voor het verplaatsen van cryogene ultrahoog vacuüm monsters voor elektronenmicroscopen het daglicht”

JPT deelnemer in project uitvinding voor elektronenmicroscoop
Meer lezen

“Het helpen van ziekenhuizen, chirurgen en radiologen beter te presteren is belangrijk. Maar de allerbelangrijkste kwestie is een beter comfort, betere patiëntveiligheid en in staat te zijn om een betere behandeling te realiseren”

Twee innovatieve bedrijven: JPT en Sirius Medical samen sterker bij tumor lokalisatie
Meer lezen