Optisch

Optische instrumenten zijn er om goed en scherp te kunnen zien. Of om kleine dingen te vergroten. Wij weten dat hele kleine dingen vaak een enorm groot verschil maken. De specialisten van Jansen Precision Technology snappen dat het cruciaal is om altijd helder en scherp te kunnen zien. Bijvoorbeeld voor waarneming of bij het beoordelen van monsters. Bij medische toepassingen kunnen er zelfs mensenlevens vanaf hangen. Daarom zijn ultra precieze en minuscuul kleine onderdelen voor optische instrumenten van heel groot belang. Laat ons deze kleine delen voor u maken en u bent vervolgens altijd verzekerd van een haarscherp beeld. Keer op keer. Meer weten?

Medisch

Een oogchirurg, neurochirurg of andere medisch specialist werkt vaak tot op de halve millimeter nauwkeurig. Het operatiegereedschap is dan nog vele malen kleiner. Dat gereedschap moet probleemloos functioneren en prettig zijn om mee te werken. Daarnaast moet dat instrument goede garanties geven op het slagen van een medische ingreep. Een maatafwijking die nagenoeg gelijk is aan nul helpt daarbij en dat is wat wij voor u realiseren.

Voor ontwikkeling, het bouwen van prototypes en de productie van medische fijnmechanische onderdelen is Jansen Precision Technology uw specialist bij uitstek. Onze ISO 13485 certificering staat daarbij garant voor een constante productkwaliteit die voldoet aan wettelijke eisen. Bent u arts, specialist, toeleverancier of gereedschap ontwikkelaar? Praat dan eens met een van onze specialisten.

Uurwerk

Een uurwerkontwerper besteedt vele uren, hart en ziel in het ontwerp van het volmaakte uurwerk. Een uurwerk dat tientallen jaren tot op de milliseconde nauwkeurig loopt. Om dat te bereiken is het belangrijk dat de gebruikte radartjes, wijzers en andere kleine onderdelen een zeer hoog afwerkingsniveau hebben. Elk uurwerk is zo precies als de onderdelen waaruit het is gemaakt. Daarom is de kwaliteit en een zo minimaal mogelijke maatafwijking erg belangrijk. Vindt u dat ook? Neem dan gerust contact op? Wij vertellen graag meer.